Sabtu, Jun 06, 2009

Pembayaran Dividen 30% - 2008

Kepada semua guru dan pelajar yang telah membeli saham Koperasi SMKTBR1 Hulu Selangor Berhad, pihak Suruhanjaya Koperasi Malaysia dan Koperasi SMKTBR1 Hulu Selangor Berhad telah mencapai kata sepakat untuk mengagihkan dividen sebanyak 30% kepada semua ahli bagi tahun kewangan 2008.

Pembayaran dividen ini merupakan kali ke 2 telah dibuat oleh pihak koperasi. Kali pertama dibuat pada tahun lepas, bagi tempoh kewangan 2007.

Sehubungan dengan itu, semua dividen ini akan ditambahkan ke dalam modal syer masing-masing selewat-lewatnya pada akhir bulan Jun ini. Pihak koperasi meminta semua pemegang syer datang ke koperasi menyemak senarai saham masing-masing.

Bagi mana-mana guru dan pelajar yang masih belum membeli saham, pihak koperasi mengalu-alu untuk datang ke koperasi mengambil borong keahlian beserta wang tunai untuk pendaftaran dan saham. Sokonglah koperasi anda.

Juga kepada pemegang-pemegang saham tersedia ada, digalakkan untuk menambah pelaburan pokok anda dan pihak koperasi juga ingin mengucapkan terima kasih di atas sokongan anda selama ini kepada koperasi.


Tiada ulasan: